SJAJAN KONCERT KALIOPI

U Centru za kulturu Valjevo popularna pevačica Kaliopi održala je fenomenalan koncert, prema komentarima publike, jedan od najupečatljivijih nastupa kojima su prisustvovali i divno se zabavili.

Prethodne večeri u beogradskoj Kombak Areni koncert se pretvorio u žurku na kojoj su svi skupa plesali i pevali sa omiljenom Kaliopi koja, kako kaže, izuzetno se radovala nastupu u Centru za kulturu Valjevo.

„Jedva sam čekala trenutak susreta sa publikom u Valjevu jer ja znam da ovaj grad ima veliku tradiciju i prepoznaje, razume i poštuje stvarno istinske vrednosti. Ima svoj sistem vrdnosti, tako da jedva sam čekala da nastupim ovde jer ovo je i grad mog velikog druga Milana iz Nevernih beba koji mi je puno govorio o Valjevu, a i sama mnogo toga o Valjevu znam. Poseban je koncert bio. Više nemam vremena da sublimiram sve i složim sve utiske tamo gde im je mesto, jer se sve brzo događa. Meni je ovaj koncert, koji je trajao duže od dva sata, prošao u trenu“ – rekla je Kaliopi nakon koncerta koji je u Centuru za kulturu Valjevo trajao duže od dva i po sata, da bi se potom srdačno pozdravljala i lično zahvalila svakom od preko pedeset najupornijih fanova, koji su došli iza scene da bi se fotografisali sa Kaliopi.

Da je Valjevo svojevrsna presetonica kulture, potkrepljuje činjenica da je na koncert Kaliopi u Centar za kulturu Valjevo publika stigla čak iz Čačka. Svakako opravdano jer je bezmalo tročasovni nastup bio sjajan, a popularna Kaliopi, čija veličanstvena karijera praktično traje od 1976. godine, spustila se sa scene, i u gledalištu skupa sa publikom pevala večne hitove poput Bato, Rođeni, Kofer ljubavi, Crno e belo, Rođendan i mnoge druge, pri tome čestitajući rođendan svima iz publike koji su odabrali da svoj rodni dan, 10. novembar, proslave na njenom konceru.

Prema njenim rečima do kraja godine očekuje je još mnogo nastupa, a potom u planu su studijska snimanja i novi album.

Za kraj razgovora dama pop muzike izuzetnih vokalnih mogućnosti Kaliopi rezimira da joj je izuzetna čast da je nastupila u Centru za kulturu Valjevo u prostoru koji je fenomenalan.

foto Dragan Krunić