EUROPROM POKLANJA NOVOGODIŠNJU PREDSTAVU ZA DECU

25. decembar

PREMIJERA NOVOGODIŠNJE PREDSTAVU ZA DECU

NOVOGODIŠNJA ZBRKA

25. decembar u 12.00 č

Velika scena Centra za kulturu Valjevo 

Ulaz slobodan.

I ove godine Centar za kulturu Valjevo, pripremio je novogodišnju predstavu za decu! Sa ciljem da nastavimo dobru tradiciju, deci ulepšamo praznične dane, s radošću ispratimo Staru i dočekamo Novu 2023. godinu, pripremili smo predstavu  NOVOGODIŠNJA ZBRKA, po tekstu Milice Živković, namenjenu deci uzrasta od 3 – 12 godina.

Predstava se igra na Velikoj sceni Centra za kulturu. U bogatoj scenografiji i raskošnim kostimima, kroz autorsku muziku i igru, pružićemo našoj vernoj publici jedinstven pozorišni doživljaj kroz autorski rad valjevskih glumaca.

Siže predstave:

Ovako je to bilo!

Vila Nela je, pokušavajući da žabu pretvori u princa, greškom prizvala Deda Mraza. Inače, vila Nela je u vilinskoj školi bila prilično lenja, tako da ona zapravo ne zna ni jednu čaroliju. Već pogađate – ne zna kako da vrati Deda Mraza na Ledenu planinu! A onda se dobri Deda doseti da bi mogli pozvati vilu Elu, najpoznatiju, najlepšu, najpametniju i najpopularniju vilu na instagramu i uopšte u celom vilinskom svetu. Čak je njen veliki obožavalac i Deda Mraz Lično!

I dođe Ela, ali se odmah posvađa sa Nelom. Inače, njih dve su nekada bile najbolje drugarice, ali su se posvađale zbog…ma duga je to priča, to ćemo drugi put. I taman kad je Ela izgovarala čaroliju za vraćanje Deda Mraza na Ledenu planinu, Nela dodade malo svog praha i dobri Deda ode na BAHAME!!!

Eli ne bi bio problem da ga ponovo vrati, ali Deda Mrazu ne pada na pamet da se vraća kad uživa u plivanju i odbojci na pesku.

E onda je…ma šta sam se ja raspričala, dođite na predstavu i videćete hoće li će vila Ela ipak uspeti da vrati Deda Mraza kako bi deca dobila novogodiš, jer Deda Mraz neće da propusti odbojkaški turnir na pesku!

Novogodišnji praznici su vreme kada se i mi odrasli ponovo vraćamo u detinjstvo, u one najlepše i najbezbrižnije dane koji se pamte celog života i kojih se uvek rado sećamo i iznova oživljavamo.

Zato, dobrodošli nam i dragi ODRASLI!