DEJT Sandra Silađev

09. jun

Predstava „Dejt“ Sandre Silađev, biće izvedena 09. juna.
Kupljene karte će važiti i za novi termin ili ih možete vratiti na blagajni Centra za kulturu 09. i 10. maja ( od 09-11.00 č i od 17-20.00 č) i 11. i 12. maja ( od 09-11.00 č) .

 

Hvala na razumevanju, 
Centar za kulturu Valjevo 

Autorska monodrama Sandre Silađev
DEJT

10. maj u 20.00 č

Velika scena Centra za kulturu Valjevo

Karte su u prodaji od 02. maja na blagajni Centra za kulturu Valjevo po ceni od 1200 dinara.

Radno vreme blagajne radnim danima i subotom od 09-11.00 č i od 17-20.00 č

Ovog puta Sandra Silađev je u ulozi sredovečne gospođe i samohrane majke Olivere Živković koja je izašla na zakazani ljubavni sastanak. Međutim, njen „dejt“ se ne pojavljuje. Olivera dakle čeka.

Koga i šta? Da li će saznati rezultate svojih zdravstvenih nalaza?  Hoće li otkriti koji je smisao braka i zaklinjanja na večnu ljubav? Kako Olivera tretira majčinstvo i tumači položaj žene u današnjem društvu? Da li će shvatiti zašto je dužina haljine i visina štikle obrnuto  proporcionalna jačini morala? Hoće li saznati da li su kafići prilagođeni potrebama osoba sa invaliditetom? Da li je svet sigurno mesto za tinejdžerke? Da li je bolje biti plaćena ili neplaćena domaćica? Kako samohrana majka u isto vreme i doji bebu i ide na posao?

Olivera se oseća kao dama, usedelica, babadevojka i raspuštenica, čak i kao udovica mada niko nije umro. Sluđena je kategorizacijama i čudnim odnosima između ljubavnika u 21 veku. Smatra da ne traži mnogo od života, samo i jednostavno ono što svaki odrasli pojedinac želi za sebe – da pronađe svoju srodnu dušu. Ima li je za Oliveru na „ovom celom svetu“? Ili bar na internetu?

Publika će biti u prilici da prati tok Oliverinih misli ali i da pomogne u odgovorima na neka od ovih pitanja tokom specijalnog Q & A epiloga.

NAPOMENA: Ova monodrama nije za maloletne osobe.

Vulgarnost i prostačka retorika koriste se kao instrument kojim se prikazuju dupli standardi nametnuti pre svega ženama.

OBAVEZNO PONETI: Dobro raspoloženje

ZABRANJENO FOTOGRAFISANJE I SNIMANJE SADRŽAJA!