СЈАЈАН КОНЦЕРТ КАЛИОПИ

У Центру за културу Ваљево популарна певачица Калиопи одржала је феноменалан концерт, према коментарима публике, један од најупечатљивијих наступа којима су присуствовали и дивно се забавили.

Претходне вечери у београдској Комбак Арени концерт се претворио у журку на којој су сви скупа плесали и певали са омиљеном Калиопи која, како каже, изузетно се радовала наступу у Центру за културу Ваљево.

„Једва сам чекала тренутак сусрета са публиком у Ваљеву јер ја знам да овај град има велику традицију и препознаје, разуме и поштује стварно истинске вредности. Има свој систем врдности, тако да једва сам чекала да наступим овде јер ово је и град мог великог друга Милана из Неверних беба који ми је пуно говорио о Ваљеву, а и сама много тога о Ваљеву знам. Посебан је концерт био. Више немам времена да сублимирам све и сложим све утиске тамо где им је место, јер се све брзо догађа. Мени је овај концерт, који је трајао дуже од два сата, прошао у трену“ – рекла је Калиопи након концерта који је у Центуру за културу Ваљево трајао дуже од два и по сата, да би се потом срдачно поздрављала и лично захвалила сваком од преко педесет најупорнијих фанова, који су дошли иза сцене да би се фотографисали са Калиопи.

Да је Ваљево својеврсна пресетоница културе, поткрепљује чињеница да је на концерт Калиопи у Центар за културу Ваљево публика стигла чак из Чачка. Свакако оправдано јер је безмало трочасовни наступ био сјајан, а популарна Калиопи, чија величанствена каријера практично траје од 1976. године, спустила се са сцене, и у гледалишту скупа са публиком певала вечне хитове попут Бато, Рођени, Кофер љубави, Црно е бело, Рођендан и многе друге, при томе честитајући рођендан свима из публике који су одабрали да свој родни дан, 10. новембар, прославе на њеном концеру.

Према њеним речима до краја године очекује је још много наступа, а потом у плану су студијска снимања и нови албум.

За крај разговора дама поп музике изузетних вокалних могућности Калиопи резимира да јој је изузетна част да је наступила у Центру за културу Ваљево у простору који је феноменалан.

фото Драган Крунић