ОТКАЧЕНА НОВОГОДИШЊА БАЈКА

22.12.2019

OTKACENA-BAJKA-PLAKATopt

Премијера 

22.12. у 11.00  

Велика сцена

И ове године Центар за културу Ваљево, припремио је новогодишњу представу за децу! Са циљем да деци улепшамо празничне дане, с радошћу испратимо Стару и дочекамо Нову 2020. годину, припремили смо представу  ОТКАЧЕНА НОВГОДИШЊА БАЈКА, по тексту Милице Живковић, намењену деци узраста од 3 – 12 година.

Представа се игра на Великој сцени Центра за културу. У богатој сценографији и раскошним костимима, кроз ауторску музику и игру, пружићемо нашој верној публици јединствен позоришни доживљај кроз ауторски рад ваљевских глумаца

УЛОГЕ:

Краљ: БРАНКО АНТОНИЋ

Дадиља и Учитељица: КАТАРИНА ВИЋЕНТИЈЕВИЋ

Принцеза: АНГЕЛИНА ЛУКИЋ

Деда Мраз: ЂОРЂЕ ТЕОДОСИЋ

Сиже представе:

У једном далеком краљевству, живи краљ са својом ћерком, њеном дадиљом и послушним дворјанима.

Међутим, његова ћерка веома је размажена и непослушна принцеза и Краљ је због тога у великом проблему. Цело краљевство већ бруји! Кажу, ако не зна да васпитва своју ћерку, како ће онда владати краљевством?

Али ово није његов једини проблем. Стигло му је писмо од Деда Мраза у коме га обавештава да ће посетити његово краљевство и остати на дочеку Нове 2020. године и  моли га да организује Новогодишњи бал, како би свој доброј деци поделио новогодишње поклоне.

Ово је веома тежак задатак за Краља, јер кад Деда Мраз буде схватио колико је принцеза безобразна, размажена и неваљала, одустаће од новогодишњег бала, а то значи да деца неће добити поклоне!

Краљ је очајан! Решење за овај проблем готово да не постоји. Дворске даме не желе више да друже са принцезом, нико неће да је ожени јер је отерала све просце, а да ствар буде још гора, ни учитељи више неће да долазе и да је подучавају.  Она је једноставно безнадежан случај!

И тако, чини се да спаса нема и да је све изгубљено.

Да ли ће Краљ и Дадиља, ипак смислити неко решење или ћемо остати без новогодишњег дочека и што је најгоре, без новогодишњих поклона?!

Одговор на ово питање чека вас у представи ОТКАЧЕНА НОВОГОДИШЊА БАЈКА!!!

Појединачна цена карте у слободној продаји је 250,00 динара.

 

Контакт особа: Ангелина Лукић, уредница програмa.

Телефон: 014 / 223 219, 063 / 457 419 и 064/8 670 680

Благајна: 014/ 221 336

Новогодишњи празници су време када се и ми одрасли поново враћамо у детињство, у оне најлепше и најбезбрижније дане који се памте целог живота и којих се увек радо сећамо и изнова оживљавамо.

Зато, добродошли нам и драги ОДРАСЛИ!