Концерт Стефана Ђоковића

10. април

Концерт Стефана Ђоковића у Центру за културу Ваљево
Музичко путовање кроз Србију, на крилима музике стиже у Ваљево 10. априла!

Хуманитарни музички караван  „Са Моцартом на крилима музике“, уз покровитељство Тамаре Вучић и подршку града Ваљева, одржаће се у у сали Центра за културу Ваљево, који је својеврсни храм музике у срцу западне Србије.

Након веома успешних концерата у Београду, Лозници и Нишу, Ваљево ће бити место уживања у клавирским делима познатих композитора Франца Шуберта, Фредерика Шопена и Франца Листа у извођењу младог музичког виртуоза, пијанисте Стефана Ђоковића.

Приход од улазница, које су у продаји на благајни Центра, биће дониран овој установи, која је позната по активностима популаризације различитих жанрова музике. Пројекат „Са Моззартом на крилима музике“ је прилика да Ваљевци уживају у неким од најлепших комада класичне музике, а уз то до подрже рад Центра за културу свог града.

Идеја је да се култура врати у домове културе сваког града, зато свој лет кроз Србију, хуманитарни музички караван, наставља у Крагујевцу, Краљеву, Зајечару, Врњачкој Бањи, Суботици, Прибоју, Чачку и Новом Саду.

Придружите се Центру за културу Ваљеву у музичком путовању кроз Србију и то на најлепши могући начин – на крилима музике.

ЦЕНТАР ЗА КУЛТУРУ ВАЉЕВО

10. АПРИЛ у 20х

Карте су у продаји од 3.априла по цени од 600дин.