IGOROV MAGIČNI ŠOU

23. april

IGOROV MAGIČNI ŠOU

Velika scena Centra za kulturu Valjevo

23. april u 12.00 č

Karte u prodaji od 19. apila na blagajni Centra za kulturu

Radno vreme blagajne od 09-11.00 č i od 17-20.00 č

Cena:  600 dinara

Igor Trifunov je najuspešniji srpski mađioničar i iluzionista novije generacije poznat kao I srpski Dejvid Koperfild. Osvajač je Grand Prija na Balkanskom kongresu mađioničara. Dobitnik je prve nagrade Internacionalnog takmičenja u Mariboru. Autor je TV serije Ulična magija , iluzionističke predstave Igorov magični šou.

Publika će videti i doživeti najbolje iluzije koje će majstori svog zanata zajedno izvesti na Velikoj sceni.

Svetski priznati mađioničar Igor Trifunov  poručuje:

“Na svetskom prvenstvu mađioničara, održanom u Italiji 2015. godine, osvojio sam 4.mesto. Nakon tog velikog uspeha počinje moja svetska karijera, radio sam na raznim scenama širom sveta, rame uz rame sa najboljim i najpoznatijim mađioničarima naše planete. Sada se s tim novim iskustvom vraćam u Srbiju da podelim nove magične doživljaje sa našom publikom.”

U predstavi pored Igora Trifunova učestuje i Marko Marković u ulozi Zeca.

Publiku će začuditi, nasmejati i oduševiti virtuoznost izvođača, a deca iz publike imaće priliku da postanu mali mađioničari. Ova vesela družina povešće publiku u svet prave magije. Svi za magiju, magija za sve!

Na kongresu mađioničara u Beču Igor Trifunov osvojio je prvo mesto u najtežoj oblasti – manipulacija. Ova nagrada ujedno predstavlja i najveći uspeh srpskog mađioničarstva na internacionalnim takmičenjima.

Oktobra 2010. godine na  VII  Balkanskom kongresu u Solunu osvaja Grand Pri sa novom tačkom u kategoriji manipulacije. Istog meseca premijerno je izveo svoju autorsku predstavu „Igorov magični šou“ u Beogradu koja se uspešno igra već nekoliko godina.

Fantastična sposobnost komunikacije s publikom i fenomenalni trikovi ostaviće vas bez daha sve vreme trajanja programa.

Krajem Februara Igor Trifunov gostovao je na francuskoj TV 5 u najpoznatijem kabareu na svetu.

Predstava je predviđena za uzrast od 3 – 103 godine.