ИГОРОВ МАГИЧНИ ШОУ

23. април

ИГОРОВ МАГИЧНИ ШОУ

Велика сцена Центра за културу Ваљево

23. април у 12.00 ч

Карте у продаји од 19. апила на благајни Центра за културу

Радно време благајне од 09-11.00 ч и од 17-20.00 ч

Цена:  600 динара

Игор Трифунов је најуспешнији српски мађионичар и илузиониста новије генерације познат као I српски Дејвид Коперфилд. Освајач је Гранд Прија на Балканском конгресу мађионичара. Добитник је прве награде Интернационалног такмичења у Марибору. Аутор је ТВ серије Улична магија , илузионистичке представе Игоров магични шоу.

Публика ће видети и доживети најбоље илузије које ће мајстори свог заната заједно извести на Великој сцени.

Светски признати мађионичар Игор Трифунов  поручује:

“На светском првенству мађионичара, одржаном у Италији 2015. године, освојио сам 4.место. Након тог великог успеха почиње моја светска каријера, радио сам на разним сценама широм света, раме уз раме са најбољим и најпознатијим мађионичарима наше планете. Сада се с тим новим искуством враћам у Србију да поделим нове магичне доживљаје са нашом публиком.”

У представи поред Игора Трифунова учестује и Марко Марковић у улози Зеца.

Публику ће зачудити, насмејати и одушевити виртуозност извођача, а деца из публике имаће прилику да постану мали мађионичари. Ова весела дружина повешће публику у свет праве магије. Сви за магију, магија за све!

На конгресу мађионичара у Бечу Игор Трифунов освојио је прво место у најтежој области – манипулација. Ова награда уједно представља и највећи успех српског мађионичарства на интернационалним такмичењима.

Октобра 2010. године на  VII  Балканском конгресу у Солуну осваја Гранд При са новом тачком у категорији манипулације. Истог месеца премијерно је извео своју ауторску представу „Игоров магични шоу“ у Београду која се успешно игра већ неколико година.

Фантастична способност комуникације с публиком и феноменални трикови оставиће вас без даха све време трајања програма.

Крајем Фебруара Игор Трифунов гостовао је на француској ТВ 5 у најпознатијем кабареу на свету.

Представа је предвиђена за узраст од 3 – 103 године.